Ægte familieproduceret vin fra Vinobenzon.dk

En lokal vinvirksomhed har set dagens lys, og det er med gode spanske vine leveret af en dansker til Danmark. David Tofterup leverer og søster Sarah Tofterup Benzon sælger sammen med sin mand, min bror, Henrik Tofterup Benzon. Så her er tale om ægte familieproduceret kvalitetsvin fra Spanien.

Hjemmesiden findes på www.vinobenzon.dk og er dog endnu ikke færdig, men første leverance af vin er allerede tilgængelig for salg på siden. Siden er bygget i Drupal og klargjort til et commerce modul.

Jeg har lavet siden, alt fra grafik til opsætning i Drupal mv. som et lille hobbyprojekt ved siden af min travle hverdag. Drupal er et solidt CMS system til at lave sider som denne, ja rent faktisk er der ikke den udfordring som en Drupal løsning ikke kan klare. Flere af de nye responsive temaer gør det nemt også at lave dit site mobilklar.

forside_vinudvalg_2_0

 

CMS, Diverse blogindlæg