bag om

Min personlige blog, hvor jeg blogger om alt fra digital kommunikation, forretningsudvikling, politik og andre samfunds relaterede tendenser. Jeg giver min holdning til den daglige debat og skriver indlæg med mit syn på sagen.

Jeg kan naturligvis også følges via de sociale medier, og du finder et udpluk i toppen af sitet. Klik på det sociale medie hvor du ønsker at følge mig.


Hvem står bag – og hvem er jeg?

Mit navn er Michael Mistarz Benzon, jeg er 44 år og bosat i Nykøbing Falster. Jeg er gift, har en dejlig søn og datter på henholdsvis 15 og 11 år. Jeg har over 20 års erfaring indenfor de digitale discipliner og heraf 13 års erfaring indenfor mediebranchen, med fokus på særligt digitale medier. En utrolig spændende branche præget af dynamik og nytænkning.

Jeg er i øjeblikket ansat som kommerciel direktør, CCO ved Lolland Falsters Folketidende A/S og er en del af topledelsen. Jeg har desuden igennem 10 år, siddet i bestyrelsen og været med til at præge virksomheden i dens udvikling. Jeg har været ansat hos Folketidende siden februar 2011.

Ved Folketidende, har jeg det overordnede ansvar for selskabets samlede kommercielle aktiviteter. Herunder salg, marketing, udvikling, it, medie bureau, abonnement, fordelsklubber og kundeservice.

Jeg har tidligere siddet som CTO, teknisk direktør og senere CEO, adm. direktør i vores nu nedlukkede digitale udviklingsselskab, Unimedia. Unimedia, var et samarbejde mellem Herning Folkeblad, Morsø Folkeblad samt Folketidende.

Jeg løbetræner i min fritid, nørder med gaming, spiller musik og ser gerne gode film og serier. Jeg elsker god mad og er en del af en mad klub ”snobberne” som ynder at frekventere Michelin restauranter mv. 

Har været gæsteunderviser og mentor på Erhvervs Akademi Sjælland/EASJ på Multimediedesignuddannelsen. Været dommer i en kopi af Løvens hule for iværksætter samt holdt flere oplæg for virksomheder og foreninger, b.la. på Rybners Gymnasium i Esbjerg for ledelsen og underviserne omkring Digital marketing.

Jeg beskæftiger mig desuden en del med politik og er medlem af Venstre og tilknyttet vores lokalafdeling i Guldborgsund.

Mit cv i kort form
Kommerciel direktør, CCO, Lolland-Falsters Folketidende A/S
– Digital- og projektdirektør, CDO/CPO, Lolland-Falsters Folketidende A/S
– Digital- og projektchef, Lolland-Falsters Folketidende A/S 
– Online- og digitalchef, Lolland-Falsters Folketidende A/S
– Medarbejdervalgt ATP-medlem af bestyrelsen ved Lolland-Falsters Folketidende A/S, gennem 12 år (2012-2022)
– Adm. direktør, CEO, Unimedia A/S
– Teknisk direktør, CTO, Unimedia A/S
– Webudvikler / Projektleder, Presse og informationselementet ved Det Danske Internationale Logistik Center

For mit fulde CV kan du se min profil på Linkedin http://dk.linkedin.com/in/michaelbenzon

Skriv et svar