bag om

Min personlige blog, hvor jeg blogger om alt fra digital kommunikation, forretningsudvikling, politik og andre samfunds relaterede tendenser. Jeg giver min holdning til den daglige debat og skriver indlæg med mit syn på sagen.

Jeg kan naturligvis også følges via de sociale medier, og du finder et udpluk i toppen af sitet. Klik på det sociale medie hvor du ønsker at følge mig.


Hvem står bag – og hvem er jeg?

Mit navn er Michael Mistarz Benzon, jeg er 43 år og bosat i Nykøbing Falster. Jeg er gift, har en dejlig søn og datter på henholdsvis 14 og 10 år. Jeg har 18 års erfaring indenfor de digitale discipliner og heraf 12 års erfaring indenfor mediebranchen, med fokus på særligt de digitale medier. En utrolig spændende branche præget af dynamik og nytænkning.

Jeg er i øjeblikket ansat som kommerciel direktør, CCO ved Lolland Falsters Folketidende A/S og er en del af top/forretningsledelsen. Jeg har desuden igennem 10 år, siddet i bestyrelsen og været med til at præge virksomheden i dens udvikling. Jeg har været ansat hos Folketidende siden februar 2011.

Ved Folketidende, har jeg det overordnede ansvar for selskabets samlede kommercielle aktiviteter. Herunder salg, udvikling, it, abonnement og kundeservice.

Digital transformation er nøgleordet i denne tid. Jeg er desuden pt. også udpeget som DPO (chef for GDPR compliance) og har ansvaret for GDPR processerne in-house.

Jeg har tidligere siddet som adm. direktør i vores nu nedlukkede digitale udviklingsselskab, Unimedia.
Unimedia, var et samarbejde mellem Herning Folkeblad, Morsø Folkeblad samt Folketidende.

Jeg løber en del i min fritid, spiller musik og ser gerne gode film og serier. Jeg elsker god mad og er en del af en mad klub ”snobberne” som ynder at frekventere Michelin restauranter mv. 

Har været gæsteunderviser på Erhvervs Akademi Sjælland/EASJ på Multimediedesignuddannelsen, samt holdt flere oplæg, b.la. på Rybners Gymnasium i Esbjerg for ledelsen og underviserne omkring Digital marketing.

Jeg beskæftiger mig desuden en del med politik, er medlem af Venstre og tilknyttet vores lokalafdeling i Guldborgsund.

Mit cv i kort form
Kommerciel direktør, CCO, Lolland-Falsters Folketidende A/S
– Digital- og projektdirektør, CDO/CPO, Lolland-Falsters Folketidende A/S
– Digital- og projektchef, Lolland-Falsters Folketidende A/S 
– Online- og digitalchef, Lolland-Falsters Folketidende A/S
– Medarbejdervalgt ATP-medlem af bestyrelsen ved Lolland-Falsters Folketidende A/S
– Adm. direktør, CEO, Unimedia A/S
– Teknisk direktør, CTO, Unimedia A/S
– Webudvikler / Projektleder, Det Danske Internationale Logistik Center

For mit fulde CV kan du se min profil på Linkedin http://dk.linkedin.com/in/michaelbenzon

Skriv et svar