Fodbold VM = VM i sociale medier


Diverse blogindlæg / onsdag, juni 25th, 2014

Hvor er det dog en helt fantastisk oplevelse at følge dette års VM i fodbold, og se hvordan de inddrager de sociale medier. Aldrig har jeg følt mig så godt informeret omkring en slutrunde, og jeg kan følge kampene og al virakken omkring kampene, uanset hvor jeg befinder mig.

I særdeleshed Twitter formår at give mig en fornemmelse af stemningen midt i kampen. Selv mens jeg ser kampen på tv eller hører den i radio er de sociale medier et sublimt supplement til den fede oplevelse.

Jeg oplevede det samme ved P3 guld, Zulu awards samt det internationale melodi grandprix i KBH.

VM i fodbold er pt. det event som har været nævnt flest gange på de sociale medier. Det faktum er med til at øge værdien af den digitale tilstedeværelse. Så en klar anbefaling herfra, er at du skal huske at tænke de sociale medier ind i dine digitale reklamekampagner.

Nå, blot et lille pip fra mig, nu vil jeg tilbage til kampene ved dette VM.

Hvem vinder VM??? Tyskland uden tvivl ;-)